Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yaşamsal önem haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle huzurlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayak plakaları mevcuttur.

çıkma kuruluşlarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (ekol, kızılışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Ivedili çıkış kapısı birincil amacı, bir yangın yahut gayrı bir ivedili durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı ve ivedi çıkış bapsı farklı tasarruf amaçları haysiyetiyle ekseriya binanın farklı yerlerinde bulunur.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Fakat bu mevzuda alakadar yönetmelikler ve lokal otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate tuzakınmalıdır. Her bina için yangın riziko analizi konstrüksiyonlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna gereğince belirlenmelidir.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini çatı bağırsaki yangın merdivenleri, insanların binadan güvenli bir şekilde çıkmalarını sağlar ve ivedili pozisyon tahliyesini kolaylaştırır.

çarpıcılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bağlamlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe akışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara muvafık halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni acil çıkış bapsı pahaı dair hem istenen ölçüler hem istenen kapı adedi skorsı hem bile katılmış aksesuarlar belirlenmesinde hareketli gösteriş oynar. Yüce miktardaki düzenımlarda bedel teklifi farklı olmaktadır. Yine aynı şekilde bapnın strüktürlacağı malzemeye için de fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

önceki yapılarda ve yangın merdiveni yerı daraç olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına illet olur.

Report this wiki page